MĖLYNASIS SŪRIS ROQUEFORT
Mėlynasis sūris Roquefort
Tai mėlynasis sūris gaminamas iš nepasterizuoto avies
pieno Prancūzijos plynaukštėse. Pagal senas tradicijas Roquefort mėlynasis
sūris yra daromas su natūraliu pelėsiu iš tikros rūginės duonos ir laikomas
mažiausiai 150 dienų akmeniniuose rūsiuose.
Šis mėlynasis sūris yra sodraus ir kreminio stipraus skonio. (Mažiausiai 52% riebumas s.m.).
Apytiksliai 0,125 kg (63,94 € * / 1 kg)
Sudedamosios dalys:
Avies pienas, druska, Lab, pieno rūgšties bakterijos ir Reifefermente,
Penicillium roqueforti
100g produkto maistingumas:
Energetinė vertė (kcal / kJ): 372/1554
Baltymai (g): 21
Angliavandeniai (g): 0,1, iš kurių cukrų (g): 0,1
Riebalai (g): 31,2, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g): 18,9
Skaidulinės medžiagos (g):
Druska (g): 1,44
Alergenai:
Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę)
Sudėtyje yra alkoholio: Nėra
Gamintojas: -
Kilmės šalis: Prancūzija
Platintojas:
Delon SAS
78 rue de Lille - PLA 145
94587 Rungis
PRANCŪZIJA
Produktas gali šiek tiek skirtis dydžiu, svoriu, forma ar spalva nuo pateikto
pavyzdyje.