MINKŠTASIS SŪRIS SAINT-MARCELLIN

MINKŠTASIS SŪRIS SAINT-MARCELLIN

Minkštasis sūris Saint-Marcellin

 

Šis minkštasis sūris Saint-Marcellin yra gaminamas pagal tradicinas Verkoro kalnuose. Jis yra brandinamas 3-5 savaites. Sūris padengtas pūkuota baltojo pelėsiu plutele, į kurią vietomis įsiterpia mėlynasis pelėsis. Priklausomai nuo sezono šio sūrio skonis gali būti intensyvesnis. Saint-Marcellin sūris yra kreminis ir šiek tiek rūgštokas. Verkoro kalnuose tikrasis Saint-Marcellin sūris yra visiškai padengtas mėlynuoju pelėsiu. (Mažiausiai 60% riebumas s.m.)

 

Apytiksliai 0,08 kg (42,40 € * / 1 kg)



 

Sudedamosios dalys:

Karvės pienas, druska, šliužo fermentas, pieno rūgšties bakterijos, nokinimo kultūros

 

100g produkto maistingumas:

Energetinė vertė (kcal / kJ): 264/1105

Baltymai (g): 20

Angliavandeniai (g): 0,01, iš kurių cukrų (g):

Riebalai (g): 20, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g): 18,45

Skaidulinės medžiagos (g):

Druska (g): 0,6

 

Alergenai:

Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę)

 

Sudėtyje yra alkoholio: Nėra

 

Gamintojas: -

 

Kilmės šalis: Prancūzija

Platintojas:

Fromi GmbH

Otto-Hahn-Str. 5

77694 Kehl-Auenheim

VOKIETIJA

 

Produktas gali šiek tiek skirtis dydžiu, svoriu, forma ar spalva nuo pateikto pavyzdyje.

Parašyti įvertinimą

Pastaba: HTML neverčiamas!
    Blogas           Geras

  • Prekės kodas: 40029
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • 3.39€