JAUTIENA - SAUSO BRANDINIMO T-BONE PJAUSNYS

JAUTIENA - SAUSO BRANDINIMO T-BONE PJAUSNYS

Sauso brandinimo jautienos T-Bone pjausnys

 

T-bone pjausnys yra iš nugarinės ir filė dalies, kurio yra atskirtos kaulu. T-bone pjausnys yra atskiriamas kartu su kaulu. Niujorko stiliaus pjausniai  yra maždaug 3cm storio. Tokio kepsnio užtenka 1-2 žmonėms.Visa galvijo nugarinės ir filė yra brandimana mažiausiai tris savaites specialiose brandinimo patalpose. Dėl ilgo brandinimo laiko mėsos skonis tampa labiau intensyvus, nes ji praranda daug drėgmės. Tikras delikatesas!

 

Rekomenduojamas paruošimo būdas:

Norėdami vidutiniškai kepto steiko, pašaukite šį T-bone pjausnį į iki 90°C įkaitiną orkaitę maždaug 30 minučių. Tuomet dar apkepkite mėsą keptuvėje – maždaug po 5 minutes abi puses, kol pasklis malonus keptos mėsos aromatas. Ko gi dar laukiate?

 

Apytiksliai 0,82 kg (60,0 € */ 1 kg)



 

Sudedamosios dalys:

Jautiena

 

100g produkto maistingumas:

Energetinė vertė (kcal / kJ): 186/777

Baltymai (g): 21,5

Angliavandeniai (g): 2,5, iš kurių cukrų (g): 0,1

Riebalai (g): 10,3, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g): 4,75

Skaidulinės medžiagos (g): 0

Druska (g): 1

 

Alergenai:

-

 

Sudėtyje yra alkoholio: Nėra

 

Gamintojas: Hofgut Schwaige

 

Kilmės šalis: Vokietija


Platintojas:

Murr Vinzenz Vertriebs GmbH

Hofmannstr. 9

81379 München
VOKIETIJA

 

Produktas gali šiek tiek skirtis dydžiu, svoriu, forma ar spalva nuo pateikto pavyzdyje.



Parašyti įvertinimą

Pastaba: HTML neverčiamas!
    Blogas           Geras

  • Prekės kodas: 32268
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • 49.00€