JAUTIENA - SAUSO BRANDINIMO JAUTIENOS ENTREKOTO PJAUSNYS

JAUTIENA - SAUSO BRANDINIMO JAUTIENOS ENTREKOTO PJAUSNYS
  • Sauso brandinimo jautienos entrekoto pjausnys

     

    Visa galvijo nugarinės yra brandimana mažiausiai tris savaites specialiose brandinimo patalpose. Po brandimo proceso ji yra padalinama į pjausnius. Dėl ilgo brandinimo laiko mėsos skonis tampa labiau intensyvus, nes ji praranda daug drėgmės. Šis entrekotas turi jam būdingą riebalinę akį, kuri tirpsta kepant ant grotelių ar keptuvėje ir suteikia mėsai papildomo aromato ir skonio.

     

    Apytiksliai 0,28 kg (46,39 € */ 1 kg)



     

    Sudedamosios dalys:

    Jautiena

     

    100g produkto maistingumas:

    Energetinė vertė (kcal / kJ): 186/777

    Baltymai (g): 21,5

    Angliavandeniai (g): 2,5, iš kurių cukrų (g): 0,1

    Riebalai (g): 10,3, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g): 4,7

    Skaidulinės medžiagos (g): 1,3

    Druska (g): 0,1

     

    Alergenai:

    -

     

    Sudėtyje yra alkoholio: Nėra

     

    Gamintojas: Hofgut Schwaige

     

    Kilmės šalis: Vokietija

    Platintojas:

    Murr Vinzenz Vertriebs GmbH

    Hofmannstr. 9

    81379 München
    VOKIETIJA

     

    Produktas gali šiek tiek skirtis dydžiu, svoriu, forma ar spalva nuo pateikto pavyzdyje.

Parašyti įvertinimą

Pastaba: HTML neverčiamas!
    Blogas           Geras

  • Prekės kodas: 32288
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • 12.99€