JAUTIENA - SAUSO BRANDINIMO JAUTIENOS ENTREKOTO PJAUSNYS
Sauso brandinimo jautienos entrekoto pjausnys
Visa galvijo nugarinės yra brandimana mažiausiai tris savaites specialiose brandinimo patalpose. Po brandimo proceso ji yra padalinama į pjausnius. Dėl ilgo brandinimo laiko mėsos skonis tampa labiau intensyvus, nes ji praranda daug drėgmės. Šis entrekotas turi jam būdingą riebalinę akį, kuri tirpsta kepant ant grotelių ar keptuvėje ir suteikia mėsai papildomo aromato ir skonio.
Apytiksliai 0,28 kg (46,39 € */ 1 kg)
Sudedamosios dalys:
Jautiena
100g produkto maistingumas:
Energetinė vertė (kcal / kJ): 186/777
Baltymai (g): 21,5
Angliavandeniai (g): 2,5, iš kurių cukrų (g): 0,1
Riebalai (g): 10,3, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g): 4,7
Skaidulinės medžiagos (g): 1,3
Druska (g): 0,1
Alergenai:
-
Sudėtyje yra alkoholio: Nėra
Gamintojas: Hofgut Schwaige
Kilmės šalis: Vokietija
Platintojas:
Murr Vinzenz Vertriebs GmbH
Hofmannstr. 9
81379 München
VOKIETIJA